+370 640 14140

#GeraiKadNeTau

Mūsų vairavimo mokykla nuo 2016 metų pradžios pradeda vykdyti socialinę akciją #GeraiKadNeTau.Tai akcija, kurios metu mes kalbėsime apie mūsų, kaip eismo dalyvių, teises į saugų eismą keliuose ir įsipareigojimus. Mes, kaip vairavimo mokyklos atstovai, dažnai pagalvojame kodėl Lietuvos keliuose situacija nesikeičia ir turime tokią gausybę tragiškų eismo įvykių. Mūsų pasiūlymas yra - pradėti galvoti apie visus esančius šalia ir pasakyti - GERAI KAD NE TAU nutiko eismo įvykis. Mes norime skleisti žinią, kad viskas priklauso tik nuo mūsų! Mes galime reaguoti ir garsiai sakyti kai matome, jog žmonės elgiasi neatsakingai: sėda prie vairo neblaivūs, nenaudoja atšvaitų, nepasirenka saugaus greičio kelyje ir tt.

Mūsų akcija vyksta socialiniame tinkle facebook, kuriame kiekvieną darbo dieną yra skelbiamos #GeraiKadNeTau istorijos, mintys apie kasdienybę keliuose. Jei TU taip pat sutinki, kad reikia reaguoti į aplinkinius, nebūk abejingas ir pradėk jau šiandien - pasidalink šia akcija su kitais! Akcijos #GeraiKadNeTau istorijas rasite facebook paskyroje: VŠĮ “AUTO ABCDE”

PRISIDĖK PRIE AKCIJOS KŪRIMO IR TU

Jei tu esi susidūręs su neatsakingu vairavimu kelyje ir manai, kad tavo istorija priverstų žmones susimąstyti apie atsakomybę vairuojant – nebūk abejingas, pasidalink šia istorija su kitais!

Siųsk savo istoriją mums ir mes ją paviešinsime! Jeigu nenori, kad būtų viešinama tavo asmenybė, mes prižadame išlaikyti anonimiškumą. Istorijas siųskite: info@auto-abcde.lt